Advies

Slimme ambitie met een kloppend hart

Een artiest maakt kunst, en die verdient een publiek. Dat vergt ondernemerschap en organisatietalent. Profit- of non-profit: dat hangt af van je visie en doelen. Je kan geld verdienen met je creaties en evenementen, maar dan moet je bedachtzaam te werk gaan. Dat betekent: een financieel plan, marketingstrategie, prijszetting, korte termijn doelen en een lange termijn visie.

Dat is niet niks, zeker wanneer we voor maatschappelijke impact gaan. Het is zelfs heel wat! Krimpende cultuursubsidies en de opkomst van het internet als globale markt maken het er niet eenvoudiger om de juiste werkwijze te kiezen. En dat is nu net waar Parts of Culture jou bij kunnen helpen. Advies op maat en met het hart op de juiste plaats. Met aandacht voor jouw tempo en ambities en steeds vanuit onze eigen ethiek. Wij kunnen jou helpen om te ondernemen en organiseren met het oog op maatschappelijke impact.

Jouw vragen en onze antwoorden: de klare lijn

Als cultureel ondernemer en organisator zal je weg bezaaid zijn met vragen. Dat is waar Parts of Culture kan helpen. Wil je graag weten hoe en waar je jouw creatief werk kan verkopen? Wat moet dat gaan kosten? Heb je zin om een evenement of expositie op poten te zetten? Of wil je liever dat wij dat organiseren? Hoe teken je hierbij een social media strategie uit? Waar kan je jouw werk in de markt positioneren? Wat is een crowdfunding campagne en hoe ga je daarbij best te werk? Welke subsidies kan je aanvragen?

Zoals je ziet, is het een kwestie van duizend en één vragen. Maar wij helpen je graag met de antwoorden en willen zo meeschrijven aan jouw verhaal. Maak van je ambitie geen doolhof: Parts of Culture kan je perfecte gids zijn. Gustav Klimt schreef ooit dat kunst de lijn is die je trekt rond je gedachten en ideeën. Parts of Culture wil de lijn zijn rondom jouw kunst, ondernemerschap en organisatietalent.

Neem daarom gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie via het onderstaande
contactformulier.


Wil je graag weten hoe onze klanten het samenwerken met Eline ervaren? Klik dan hieronder op de beoordelingen van onze echte ervaringsdeskundigen: