AROMA Magazine

De vinger aan de creatieve pols

Door de bomen kan je vaak het bos niet meer zien. Goede raad is goud waard. Woorden vervliegen, het geschrevene blijft. Het zijn allemaal cliché’s, maar ook waarheden (als een koe!). Feit: er is een groot tekort aan degelijk en gratis zakelijk advies die een maatschappelijk verantwoordelijke fundering heeft. Nieuw feit: daar wil Parts of Culture iets aan doen, op een wat blijvendere en beklijvendere manier.

Daarom startten wij het AROMA Magazine. Daarin laat Parts of Culture hobbyisten, (semi)-professionele lieden van allerlei allooi en organisaties uit de ondernemerslandschap aan het woord. Wij voelen hen liefdevol aan de tand. Hoe zit het met hun bedrijfsstructuur? Hoe zit het met tegenslagen en wat hebben ze daaruit geleerd? Waar steken zij hun licht op voor advies? En wat zijn hun eigen allerdiepste aanbevelingen voor onze lezers?

Want als het gaat om creativiteit en nieuwe ideeën om die aan de mens te brengen, dan
zijn er niet genoeg slapende honden die we wakker kunnen maken. En dan kan de vinger aan de pols.

Bedankt voor je inschrijving

Deze blog is gratis, je krijgt eens per kwartaal de interessantste artikelen via email opgestuurd via mail indien je jezelf inschrijft via onze pop-up bar.

Heb je de pop-up bar per ongeluk gesloten, laad deze pagina dan opnieuw en de pop-up zal opnieuw verschijnen.

Veel leesplezier!

AROMA Magazine cover Vicky Darko
AROMA Magazine cover Vicky Darko