De weg van een Start-Up eigenaar: een Ondernemersverhaal van doorzettingsvermogen en passie

Als je een ondernemer bent met passie, kan het opzetten van je eigen bedrijf een geweldige manier zijn om jouw stempel op de wereld te drukken en een positieve impact te maken. Maar het vergt wel enorm veel doorzettingsvermogen en kan een emotionele achtbaan zijn.

Het was mijn passie voor mijn bedrijf die mij hielp om door te zetten en mezelf opnieuw uit te vinden.

Zelf maakte ik bijna vijf jaar geleden de switch van artiest naar Corporate Social Responsible Sales Coach. Tijdens mijn revalidatieperiode na een zwaar ongeval heb ik diep nagedacht over mijn drijfveren en wat ik wilde bereiken. Het was mijn passie voor mijn bedrijf die mij hielp om door te zetten en mezelf opnieuw uit te vinden.

Een inspirerend voorbeeld voor mij is Amy Purdy, een professionele snowboarder die op 19-jarige leeftijd beide benen verloor door meningitis. Na haar herstel richtte ze haar eigen bedrijf op, Adaptive Action Sports, om mensen met een handicap te helpen bij het beoefenen van extreme sporten. Daarnaast is ze ook motivational speaker en heeft ze haar eigen kledinglijn. Amy is een voorbeeld van hoe je tegenslagen kunt overwinnen en een positieve impact kunt maken door middel van ondernemerschap.

Als sales professional met meer dan tien jaar ervaring richt ik me op de mensenkant van maatschappelijk verantwoord ondernemen en help ik anderen bij hun salesgesprekken, onderhandelingen en sales flow. Ik geloof dat duurzaam ondernemen de sleutel is tot succes op lange termijn. Mijn doel is om ondernemers en freelancers te versterken in hun verkoopgesprekken en onderhandelingen, door middel van praktisch advies dat direct toepasbaar is. Je kunt bij mij terecht voor workshops en een gratis nieuwsbrief over maatschappelijk verantwoord ondernemen die je verder kunnen helpen.

📩 Wil je meer weten? Laat gerust een vraag of opmerking achter in de comments of stuur mij een bericht!

Tags: