F.A.Q.

  1. Wat is Parts of Culture?

Parts of Culture is een platform dat zich richt op het bevorderen van maatschappelijk verantwoorde verkopen. We bieden workshops aan die zowel offline als online kunnen worden gevolgd om mensen te helpen hun bedrijf op een ethische en duurzame manier te verkopen.

  1. Wie kan deelnemen aan de workshops?

Iedereen is welkom om deel te nemen aan onze workshops. Of je nu een startende ondernemer bent of al jaren ervaring hebt, onze workshops zijn bedoeld voor iedereen die zijn of haar bedrijf op een ethische en duurzame manier wil verkopen.

  1. Wat voor soort workshops bieden jullie aan?

We bieden verschillende workshops aan die gericht zijn op maatschappelijk verantwoorde verkopen. Onze workshops omvatten onderwerpen als het verbeteren van uw marketingstrategieën, het opbouwen van een duurzaam bedrijfsmodel, en het creëren van een positieve impact op de samenleving.

  1. Kunnen de workshops zowel offline als online worden gevolgd?

Ja, onze workshops kunnen zowel offline als online worden gevolgd. We begrijpen dat niet iedereen in staat is om fysiek aanwezig te zijn bij onze workshops, dus bieden we de mogelijkheid om online deel te nemen. Op deze manier kunt u vanuit huis deelnemen aan onze workshops en toch alle informatie en kennis krijgen die u nodig heeft.

  1. Kan ik in termijnen betalen voor de workshops?

Ja, we bieden de mogelijkheid om in termijnen te betalen voor onze workshops. We begrijpen dat sommige mensen niet in staat zijn om het volledige bedrag in één keer te betalen, dus bieden we de mogelijkheid om in termijnen te betalen om het voor iedereen toegankelijk te maken.

  1. Wat is jullie beleid met betrekking tot annuleringen en restituties?

We begrijpen dat er situaties kunnen zijn waarin u niet in staat bent om deel te nemen aan een workshop nadat u zich heeft aangemeld. In dat geval bieden wij een restitutie aan voor annuleringen die ten minste 48 uur voor de workshopdatum zijn ontvangen. Als u een annulering wilt doen, neem dan contact met ons op via ons e-mailadres dat vermeld staat op onze website.

  1. Zijn jullie een inclusief platform?

Ja, we zijn een inclusief platform. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en we accepteren iedereen, ongeacht hun achtergrond, geslacht, leeftijd of ervaring. Onze workshops zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in maatschappelijk verantwoord verkopen en wil bijdragen aan een betere wereld.

MEEST RECENTE VERHALEN

Abonneren

Meld je aan voor een wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste blogberichten en exclusieve content. Verschijnt iedere dinsdag in je mailbox!