Muziek

Voor artiesten die met muziek bezig zijn, werken we graag samen met Lukas, een soundengineer en producer die zich niet laat definiëren door één bepaalde stijl. Van metal naar rock, van hip hop naar electropop, in zijn eigen woorden heeft hij vooral “een passie voor muziek met hart.”

Lukas heeft zijn eigen productie studio, werkt samen met Template Studio voor grote projecten en is een van onze vertrouwde partners. Hij heeft enkele jaren geleden zijn opleiding als muziekproducer voltooid, speelt zelf als drummer in een punk band en vindt dat bij het creatieve proces de nadruk dient te liggen op de creatieve vrijheid van de artiest.

Heb je interesse om muziek te maken maar weet je niet goed waar te beginnen? Of heb je jouw eigen muziek al klaar, maar beschik je niet over de middelen om een kwalitatieve opname te maken die geschikt is voor de radio? Aarzel dan zeker niet om Lukas te contacteren, dat kun je doen via onderstaand contactformulier:


Wil je graag weten hoe onze klanten het samenwerken met Lukas ervaren? Klik hieronder op de beoordelingen van de echte ervaringsdeskundigen: