Over ons

Ze leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke vriend op het Copacobana festival te Gent en een jaar later werden ze opnieuw door dezelfde persoon voorgesteld aan elkaar met de boodschap dat het toch tijd werd dat ze zouden gaan samenwerken. Gezien beiden gepassioneerd zijn door kunst en gebeten door muziek leek het een goed idee dat deze twee cultuurliefhebbers de handen in elkaar zouden slaan.

Terwijl Eline zich vooral specialiseert in de zakelijke en organisatorische kant van de creatieve sector, heeft Lukas al enkele jaren ervaring als muziekproducer opgedaan. Deze twee vrienden combineren hun skills sinds februari 2020 om van Parts Of Culture een maatschappelijk verantwoordelijke onderneming te maken waar de noden van de artiest centraal staan.
De slogan luidt dan ook volmondig:

CREATE WITH PASSION
MANAGE WITH HEART

Want het is belangrijk om op een eerlijke manier samen te werken aan een mooiere samenleving. En dat is nu ook net het doel van Parts Of Culture: de mogelijkheid creëren voor creatieve ondernemers om van hun passie hun beroep te maken met het oog op maatschappelijke impact. Dit kan gaan van het organiseren van inclusieve evenementen en exposities. Het bijstaan met jouw verkooptechnieken en positionering op de markt op een ethische manier. Of bruggen te bouwen tussen jezelf en andere organisaties.

Brug tussen kunst en markt

Eline Vanduyver startte in 2011 met de kunstblog pARTs, om wat heet van de naald is in de kunsten met de hele wereld te delen. Het daaropvolgende jaar studeerde zij als cultuursocioloog af aan UGent. Het hobbyproject pARTs werd in 2018 de onderneming Parts Of Culture. De missie is daarbij adviesverlening op maat aan artiesten en organisaties binnen de culturele sector gericht op maatschappelijke impact. Eline is een bruggenbouwer tussen de creatieve en zakelijke pool. Via gerichte kennis van de actuele markt kan zij jou begeleiden hoe jij van je creatieve talent je beroep kan maken.

We staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden, dus aarzel niet om ons te contacteren!