About

Eline Vanduyver is gespecialiseerd in de zakelijke en organisatorische aspecten van de creatieve sector. Parts Of Culture is een maatschappelijk verantwoordelijke onderneming waarbij de behoeften van de artiest centraal staan. Onze slogan luidt dan ook volmondig:

CREATE WITH PASSION
MANAGE WITH HEART

We geloven dat eerlijke samenwerkingen de sleutel zijn tot een mooiere samenleving en dit is precies wat we bij Parts Of Culture nastreven. Ons doel is om creatieve ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun passie en het creëren van maatschappelijke impact. Dit kan variëren van het opzetten van een duurzaam businessmodel tot het organiseren van inclusieve evenementen en exposities. Eline staat klaar om je te begeleiden en te versterken op het gebied van verkoop- en positioneringstechnieken op een ethische manier. Daarnaast kan ze ook helpen bij het bouwen van bruggen tussen jou en andere organisaties.

Brug tussen kunst en markt

Eline Vanduyver begon in 2011 met de kunstblog pARTs, om actuele ontwikkelingen in de kunsten te delen met de rest van de wereld. In 2012 studeerde ze af als cultuursocioloog aan UGent. Het hobbyproject pARTs groeide uit tot de onderneming Parts Of Culture in 2018, met als missie het verlenen van op maat gemaakt advies aan artiesten en organisaties binnen de culturele sector gericht op maatschappelijke impact. Eline fungeert als bruggenbouwer tussen de creatieve en zakelijke wereld en kan je begeleiden bij het omzetten van jouw creatieve talenten naar een professionele carrière door middel van gerichte kennis van de huidige markt.

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen!

In Eline hun eigen woorden:

“Als socioloog heb ik een passie voor het verbinden van mensen en zit maatschappelijke betrokkenheid in mijn DNA. Ik beschouw Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen niet als een eenmalige actie, maar als een essentieel onderdeel van de identiteit van een ondernemer en hun bedrijf. Mijn doel is om professionals in de creatieve en culturele sector te versterken in hun verkoopgesprekken op een maatschappelijk verantwoorde manier. Via praktisch salesadvies zal je leren hoe je nog beter kunt onderhandelen over je contracten of offertes om echte win-winsituaties te creëren voor zowel jezelf als de klant. We zullen samen het hele verkoopproces doorlopen, van het zoeken naar potentiële klanten tot het sluiten van de deal. Als ervaren verkoper van meer dan tien jaar deel ik graag mijn expertise met jou. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt.”

In de woorden van hun klanten:

“Eline is een onmisbare factor als het op communicatie en sales advies aankomt. Ze kan zich probleemloos verplaatsen en inleven in de doelen van de kunstenaar. Hierdoor is zij in staat een doeltreffend plan op maat op te stellen.” ~ Jielt Gregoire, Freelance designer

“Als jonge ondernemer heb ik nog veel te leren en van wie kan je beter tips krijgen dan iemand met heel veel ervaring en kennis. De workshop was perfect op mijn maat. Eline houdt rekening met het soort onderneming dat jij hebt, wat het extra interessant maakt. Ik heb enorm veel geleerd, niet enkel op ondernemingsvlak, maar ook gewoon voor in mijn dagelijks leven. Ze heeft mij de hele workshop lang in de ban gehouden en mijn aandacht weten vasthouden. Iemand met zoveel ervaring is een fantastische leermeester.
Ik ben ontzettend blij dat ik deze workshop heb kunnen volgen en ga nog veel kunnen groeien in een mooie richting met de kennis die ik heb vergaard. Een grote aanrader voor iedereen die bezig is met ondernemen!
Extra pluspunt is de fijne babbel achteraf.” ~ Aileen Vandenbroele, Creative professional

​”The workshop Eline gave me concerning social responsible selling and ethical sales got me to question my own sales techniques and gave me great new insights on the goals I want to set in my professional career and as a company. She speaks from experience, has many practical examples and is a very pleasant speaker to listen to.” ~ Lore Maene, General Manager

“I attended one of Eline’s social responsible selling workshops and was impressed with the level of detail and experience she brought on. Eline is obviously great at what she does, but is also invested in my success. Not many workshops have this kind of follow up. I would definitely rely on Eline in the future and for other projects.” ~Stijn Van Loo, Conscious Leader

“The Ethical Sales workshop ministered by Eline has helped me grounding among a race of creative thoughts by providing me with guidelines to understand the creative business, sustainability and ethics. The will of doing it in a respectful way was already in me, but my artistic education lacked commercial skills, such as communication in sales and understanding your customer’s profile. Eline has used not only practical examples of negotiation in the art field but also personalized ones, bringing the workshop participants and myself closer to the presented concepts and teaching us how to use the commercial skills on our own products. I totally recommend it and I am very happy to have a better notion on where to invest my time and energy now.” ~Hemanuella Serre, Experimental Artist